Mina Serveis d’Aigua renova les certificacions de qualitat i ambiental ISO 9001 i ISO 14001

//Mina Serveis d’Aigua renova les certificacions de qualitat i ambiental ISO 9001 i ISO 14001

Mina Serveis d’Aigua renova les certificacions de qualitat i ambiental ISO 9001 i ISO 14001

Mina, Serveis d’Aigua ha renovat les certificacions ISO 9001 i ISO 14001 atorgades per Applus Certification. Amb aquestes certificacions Mina mostra el seu compromís amb la qualitat del servei que presta al seus clients i el respecte al medi ambient.

Mina ha superat l’auditoria externa dels sistemes qualitat en els serveis d’atenció al client, el laboratori d’anàlisis ambiental i en el subministrament d’aigua de consum als municipis de Viladecavalls, Ullastrell, Rellinars, Vacarisses (urbanitzacions d’els Caus i el Palà) i Matadepera (Aigües de Matadepera).

La certificació ISO 9001 –Sistema de Gestió de la Qualitat- és una normativa que es centra en tots els elements d’administració de la qualitat amb els que ha de comptar Mina per tenir un sistema efectiu que permeti administrar i millorar els seus productes i serveis.

D’altra banda, la certificació ISO 14001 – Sistemes de Gestió Ambiental – és una norma que demostra el compromís de l’empresa amb la protecció del medi ambient a través de la gestió dels riscos mediambientals associats a l’activitat que desenvolupa.

Mina va obtenir per primer cop la certificació ISO 9001 de Sistema de Gestió de la Qualitat l’any 1998 i dos anys després va sumar la ISO 14001 de Sistema de Gestió Mediambiental, sent la primera entitat catalana del sector en aconseguir-la per als serveis de distribució d’aigua.

Aquestes dues certificacions es sumen a les obtingudes per Mina al llarg dels anys, entre les que destaquen el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 400+, per a les activitats d’abastament i sanejament d’aigües i activitats complementàries i Laboratori ambiental, i el Registre EMAS. Amb l’obtenció d’aquestes dues certificacions la companyia va demostrar el seu lideratge en el sector, doncs va ser la primera empresa  d’abastament i sanejament d’aigua de l’Estat en obtenir-les.

A més, està certificada amb la ISO 22.000 de Sistema de Gestió de la Innocuïtat Alimentaria i amb la OSHAS 18001 en el Sistema de Gestió de Seguretat i Salut Laboral en l’àmbit intern. Tanmateix, el laboratori de Mina està acreditat per l’ENAC segons la norma UNE-EN ISO 17025 per a la realització d’anàlisis físic-químics d’aigües continentals, residuals i de consum i també per a l’anàlisi microbiològics d’aigües de consum.

 

2019-09-18T10:35:24+00:00