Avís legal / Condicions legals

/Avís legal / Condicions legals
Avís legal / Condicions legals2019-03-22T10:35:53+00:00

Avís legal

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que http://aiguesdeterrassa.com/ (d’ara endavant, el PORTAL) és un domini propietat de MINA PÚBLICA D’AIGÜES DE TERRASSA, S.A. (d’ara endavant, l’ENTITAT) amb domicili situat en Carrer del Nord, 78, 08221 Terrassa, Barcelona, amb CIF A08015570. L’ENTITAT es troba degudament inscrita en el Registre mercantil de «Localitat», Tom 22.261, Foli 1, Full B-35.576, Inscripció 396ª.

Totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen en el PORTAL són propietat de l’ENTITAT o de tercers, sense que pugui entendre’s que l’ús o accés al lloc i/o als serveis, atribueixi a l’usuari dret algun sobre les citades marques, noms comercials i/o signes distintius.

Així mateix, els continguts publicats en la web, el seu disseny gràfic, imatges, bases de dades i codi font són propietat intel·lectual de l’ENTITAT o de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’usuari, en virtut del que s’estableix en aquest Avís Legal, cap dels drets d’explotació que existeixen o puguin existir sobre aquests continguts més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del PORTAL i dels serveis que es presten a través d’ell.

Li recordem que en cas que vostè sigui persona física que actuï amb finalitats alienes a les seves activitats comercials o empresarials, al seu ofici o a la seva professió, pot acudir a la plataforma de resolució de litigis en línia que pot trobar en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

L’accés a aquest website és responsabilitat exclusiva dels usuaris. El simple accés al PORTAL no suposa entaular cap mena de relació de caràcter comercial entre l’ENTITAT i l’usuari.